Nyheter om mitt skrivande

190531

Nu snart De som återvände (arbetsnamn) färdigskriven. Den 3 juni ska jag träffa min kära redaktör och vi ska göra en tidplan för det fortsatta arbetet. Ett mycket spännande skede med massor av arbete. Förhoppningsvis ska den vara färdig i slutet av sommaren.

Den här veckan kom min tredje bok (Tillfälligheter) ut som E-bok utgiven av Saga Egmont som jag tecknade avtal med i slutet av förra året.

180131

Min femte bok med arbetsnamnet De som återvände har kommit en bit på väg. Jag har gjort mycket efterforskningar och som vanligt har det kommit fram massor av intressanta fakta. Jag kan säga så mycket som att handlingen kommer att fördelas mellan tre olika platser, Stockholm, Oil City och Jamestown i Amerika. Nya emigranter har upptäckts.

171122

Idag har jag påbörjat min femte bok som blir en direkt fortsättning på Från Rörstrand till Rio. Många har frågat mig, vad hände sedan, och jag har fått fram väldigt mycket. Jag kan säga att det händer många spännande och oväntade saker.

170623  

Nu är det en vecka sedan jag hade mitt boksläpp för Från Rörstrand till Rio på Rörstrands slottscafé. Jag har redan fått många positiva röster om boken och många vill veta hur det går sedan. Så i mitt huvud börjar en uppföljare att växa fram. Vad hände med familjen Eriksson när de återvände till Sverige? Hade mycket förändrats? Stockholm växte lavinartat i början av 1900-talet och mycket hände. Vi kvinnor fick rösträtt 1921. Sen kom två värdskrig. Industrialismen tog fart och fackföreningsrörelsen växte. Mycket spännande att ta tag i.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *